Sparket i ribben – mens fødslen

Ofre skal foretages så snart dit resultat fra graviditetstesten viser positiv. Bungee jumping stopper nu, skære ned på indtagelsen af alkohol og tobak. Det er sund fornuft at følge reglerne fra alle lægelige rådgivere, som til gengæld vil hjælpe dig med at forstå din nye ufødte barns behov.

Ved at tilslutte sig alle rådgivning fra din læge/jordemoder kan hjælpe med at gøre fødslen en behagelig oplevelse.

Kvinder, der har mothered yngel af babyer, hvad de skal forvente i fødestuen ligesom vandet off en ænder tilbage til disse fagfolk. Men for det første barn vordende mor er det en helt ny verden. Mums skal for første gang vil opleve enten frygt/lykke alt på grund af ukendt.

Alle mors har en historie at fortælle om deres tid i fødestue og skal disse historier fortælles til dig i et forsøg på at lindre din frygt og derefter alt jeg siger er, lytte til hvad du ønsker at høre.

Frygtfaktoren er hvad de fleste første gang kvindelige arter erfaring i graviditet, frygt for smerte at være øverst på listen, men i virkeligheden skulle ansigt ukendt holder en stærkere tilstedeværelse i forårsager unødig stress, som jeg vil skynde mig at tilføje, ikke godt for dig eller dit barn. Hvis har babyer var så dårlig, hvorfor skal kvinder gå stigende tal i familien udgaver.

Kvinders behov og ønsker, er meget forskellige i graviditeten, vil du finde nogle nyde hele ni måneders cyklus meget opfylder hvor, som andre ser det som et tabu at få overskydende vægt / frygt og smerte. Ting du normalt ville gøre, før undfange skal gribes an på en anden måde afhængigt af den akkord eller opgave på grund af det nye liv, du medbringer.

Forventer en baby er en doddle ændrer intet bortset fra at have en figur som en sumobryder og glemme nogen planer af klemme ind og ud af stramme steder. Uanset hvor meget du ånder, sker det bare ikke. Desværre er der kvinder, der har vanskeligt graviditeter, så derfor er det vigtigt at lytte og lytte til alle medicinske råd…

Der vil være tidspunkter, du gå ned din mad og lider halsbrand kan du selv opleve lidt rygsmerter, men hey gæt hvad, så gør en million andre mennesker. Ubehag mod leveringsdatoen er forventeligt, da vi har et spædbarn, der er klar til at gøre hans/hendes grand indgangen ind i verden til at møde mor/far. Så vær forberedt på et par spark i ribbenene.

Skrig af lutter jubel, når det er over det hele, det er når vugged din nye født i dine arme bekendt var det hele værd.

Et par tårer kan flow før fødslen når arbejdskraft spark med smerter kvaler kommer hver to til tre minutter. Arbejdskraft smerter kan kun forklares i sammenligning med svære mavekramper.

Den magiske potion at sætte en stopper for arbejdskraftens smerter er selve fødslen.

Nogle kvinder sejle gennem selve fødslen, men for dem, der har brug for hjælp i forbindelse med ubehag der er smerte aflivningstidspunktet modgift… At bringe et spædbarn i verden kan være en fantastisk oplevelse; men fordi kvinder bære babyer forskelligt der er valg og valgmuligheder for hårfine procedurer i fødestue på hvordan tingene foregår i teater.

Uanset moderens personlighed delikat/ru slutresultatet er det samme, en hoppende baby dreng/pige og hvis heldige en af hver.

Lytte til alle medicinske rådgivning derefter den måde har du en 100% chance for at have en helt sund baby.

Kvinder, der stak af reglerne og stadig har mistet et barn så alt jeg kan sige er, at din lille dreng/pige må have været en meget speciel baby for Herren at have valgt for sin engel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.