Placer trampolin et godt sted

I og med at en trampolin fylder meget, er det vigtigt, at man placerer den et gennemtænkt sted. Det er ikke alle, der tænker så meget over, at man siger ja til at have en stor ting stående i haven, når man køber en trampolin. Det er først, når den står der, at det går op for en, at man har en meget stor genstand i haven. Da den er så stor, er det vigtigt, at du overvejer, hvor du stiller den henne. En af de ting du skal tænke på er naturligvis sikkerheden. Det er vigtigt, at du ikke stiller en trampolin for tæt på havemøbler og legestativer. For det kan gøre, at man kan komme til skade, hvis man vælger ind i disse ting. Normalt siger man, at der skal være mindst to meter til sådanne ting. Det vil du også læse, når du læser denne trampolin test, som beskriver dette for dig.

Placer trampolin bagest i haven

Har du en meget lille have, er det ikke sikkert, at du er så heldig, at du har så mange valg i forhold til at stille din trampolin det helt rigtige sted. For hvis haven er meget lille, siger det ofte sig selv, hvor du kan have den stående. Hvis du derimod har en meget stor have, vil du i højere grad have mulighed for at vælge, hvor trampolinen skal stå.

Er haven meget stor, vil det altid være smartest, at den står allerbagerst. På den måde er den til mindst muligt gene for resten af familien. Derudover er den også til mindst muligt gene for naboerne. Det er nemlig ingen hemmelighed, at det kan være lidt irriterende for naboer, at der hele tiden kommer folk hoppende over hækken. For at undgå dette kan du stille din trampolin et afsides sted.