Mp3 + g Karaoke Revolution

MP3 + G er en karaoke-filformat, der blev oprettet for at tillade CD + G karaoke kan afspilles fra en personlig computer, nemt og hurtigt. MP3 + G betragtes som de facto standard for karaoke på pc’en og var lavet af kombinationen af MP3 lydfil (CD lyd konverteres og komprimeret til MP3) og en rå CDG-fil, som indeholder RW underkanaler fra CD + G-track. Navnet MP3 + G blev første gang brugt af Gai Marcos og Steve Gray i slutningen af 1997 eller begyndelsen 1998 til at beskrive formatet. Det var første kaldet MM + G i begyndelsen af 1996 hvor det var en kombination af forskellige lyd-formater er synkroniseret med en CDG fil. MP3 og WMA blev den mest populære audio-format bruges til karaoke og derfor MP3 + G og WMA + G blev de mest populære formater, der bruges. Microsoft først vedtaget uofficielt WMA + G til brug på XBox XBox karaoke produkt.

Formatet MP3 + G

MP3 + G står for MP3 plus grafik. MP3 + G er afledt af den CD + G og CD + G disc-formatet opfundet af Philips. MP3 + G er lavet af uddrager CD-Audio-pakker fra CD + G disken med en CD-ROM, som kan også udtrække RW kanaler fra disken. Den digitale lyddelen er komprimeret til MP3 (MP3-formatet blev opfundet af Fraunhofer samfund MP3.) og RW kanaler (CD + G grafik CD + G.) gemmes til en fil, CDG. Spiller produkterne læse hver fil og synkronisere oplysninger for at få vist de fortolket grafik sammen med musikken.

Downloade MP3 + G filer

Det er muligt at finde og hente stort set alle karaoke sang nogensinde produceret. Disse sang filer deles mellem brugere af visse nyhedsgrupper og IRC-kanaler, selv om der er en stor indlæringskurve at overvinde for dem, der ikke er bekendt med sådanne metoder. Et alternativ ville være at købe en af de præ-kompilerede MP3 + G samlinger, såsom KaraMP3 ().

Historien om MP3 + G

Gai Marcos og Steve Gray i slutningen af 1997 / tidlig 1998 oprettede MP3 + G (Marcos, Gai (1998-01-01). Formand for TyrannoSoft. Gai Marcos. Hentes på 2007-09-07. og grå, Steve (2004-08-31). Baggrund. Steve grå. Hentes på 2007-09-07). og deres fokus var at gøre CD + G format lettere at bruge. Det blev introduceret på markedet som MP3 + G i denne periode og fanget på med karaoke entusiaster. Den første spiller, der var fastsat til at spille og skabe formatet blev kaldt “WinCDG”. WinCDG og sine efterkommer produkter blev udgivet af TyrannoSoft (ejes og drives af Gai Marcos og Steve Gray). I 2001, TyrannoSoft omdøbt til TriceraSoft og fortsætter med at støtte formatet i alle deres produkter.

Andre produkter har fundet en ny måde at transportere MP3 + G par af filer med “zippe” dem. En zip-fil er en kompression format bruges til at komprimere og indeholde filer sammen. Indeholder MP3 + G fil par i ZIP blev kendt som en “MP3 + G zippet”. MP3 + G Zipped er også blevet populært, men det ikke er en effektiv metode til at få adgang til formatet MP3 + G, da det kræver for at pakkes ud (dekomprimeres) før det bruges.

Siden oprettelsen af formatet var teknologi af MP3 + G først licens som brise motoren af TyrannoSoft. Det blev senere udgivet som en codec motorteknologi til forskellige computer software selskaber, som fortsatte indførelsen af MP3 + G til verden, her er et par;

* TriceraSoft,

* TouchPoint,

* PCDJ,

* DJPower,

* Alcatech,

* Hercules,

* AVA systemer

Leave a Reply

Your email address will not be published.