Hvor kan man finde produkter til at sælge på Ebay

Én nøgle til forretningsmæssig succes ved hjælp af eBay sourcing produkter til at sælge. De første spørgsmål eBay sælgere burde spørge sig selv: “Hvad kan jeg sælge?” og “Hvor kan jeg købe?”

Der er to typer af sælgere på eBay, garage sælgere og business sælgere. Garage sælgere er mennesker, der sælger produkter de ikke kommer til at bruge mere og der er normalt ikke nye. Garage sælgere ikke profit driven, deres Hovedformålet er normalt at slippe af med nogle ting, de behøver. De vil være glade for at tjene nogle penge ved at sælge noget, som ikke længere er nyttige for dem. På den anden side business sælgere er mennesker, der vil købe og sælge produkter til profit, de overveje eBay en forretning og skal tjene profit på de produkter, de sælger.

Den første nøglen til succes for business sælgere er en gammel marketing regel, forskning. De produkter du skal sælge er produkter som eBay købere ønsker at købe. Ud over at være en massiv markedsplads, tilbyder eBay dig en billig kilde til forskning, som du kan udføre uden at flytte fra din computer.

Hvis du er en virksomhed sælger, er det afgørende, at du bruger noget tid på at undersøge før du beslutter dig for hvilke produkter du ønsker at sælge. Følg disse retningslinjer for forskning:

1. Søg efter de kategorier, der er mest populære. Det første indeks er antallet af forhandlere, der findes under hver enkelt risikokategori. Derudover skal du se på, hvor mange bud produkter har.

2. kig på vurderinger af de sælgere, der notering produkter i hver kategori og studere deres profiler. Se hvor mange produkter de sælger og hvor mange produkter de har solgt i fortiden.

3. analysere priser. Du har brug at blive en ekspert i din kategori, og du skal kende til hvilken pris et produkt er værd at købe samt den forventede sidste vindende pris på din auktion.

4. Vælg ikke mere end en eller to kategorier. “Specialisering” er et andet grundlæggende regel for markedsføring. Det er bedre at blive en ekspert på noget, da dette vil inspirere tillid og tillid til dine potentielle kunder. Online markedsføring handler om tillid.

For at gennemføre god forskning, du har brug for tid og organisation. Der er forskellige programmer på markedet, der kan hjælpe dig med at spare tid samt optimere din forskning.

Nu, du er ved at blive en ekspert eBay og har gennemført en ordentlig søgning, er du næsten klar til at starte din virksomhed. Før du begynder at sælge, skal du købe! Her er nogle ideer fra hvor du kan købe produkter:

1. skrive din egen e-bog og sælge den. Hvis du har nogen passion eller en ekspert på et emne, som du kan finde en niche i eBay, tøv ikke med at bruge lidt tid på at skrive din egen bog. Fordelen ved dette er, efter din første gang investering, du kan sælge og sælge eksemplarer af bogen uden yderligere omkostninger. Sælge oplysninger produkter er en af de mest rentable virksomheder. Selvom du ikke er en ekspert forfatter, kan du finde andre mennesker, der kan skrive bogen for dig.

2. Brug drop-shipping. Der er grossister, der vil sælge dig produkter og sende dem til den adresse, som du fortæller dem. Fordelen ved denne kilde er, at du ikke behøver at bære oversigter, så dine investeringer er minimeret. Efter din auktion er færdig, du sender dem dine kunder adresse og de vil gøre alle shipping. Hvis du beslutter at bruge denne type af kilde, skal du sørge for at dine auktioner vinde prisen kan være højere end den pris, du betaler for artikler. Som minimum bør du forvente at fordoble dine omkostninger.

3. købe fra eBay. Mange eBayers succes kommer fra at vide, hvordan at købe godt på eBay og sælge de samme produkter til en højere pris. Hvis du kender din kategori meget godt, kan du nemt finde muligheder, der vil tillade dig at købe og videresælge gør fortjeneste. Igen, solid forskning er grundlæggende.

4. Køb asiatiske produkter. Hvis du er villig til at bære nogle opgørelser, kan du investere på asiatiske produkter og købe dem til en meget billig pris. Du kan nemt begynde at importere asiatiske produkter fra internettet på

5. Sælg lokale produkter. Hvis du bor i et område, der fremstiller lokale produkter, som kan købes til en billig pris og leveret til andre områder, hvor folk ville betale mere, bør du drage fordel af situationen.

Bedste ønsker for din succes

Leave a Reply

Your email address will not be published.