Det rigtige værktøj – venetianske puds

Det har været sagt, at for hvert job er et værktøj. Det er tilfældet med de værktøjer, der bruges til at anvende produktet kommercielt kendt som venetiansk gips. På et seminar om Marmorino hostet af Rivesto-Marmorino © flere måneder siden, var der en gammel plasterer fra New Castle, Penn., der kiggede på disse trowels og sagde, “Hvad er disse ting?” Han kunne ikke forstå deres form eller hvorfor de hvor så fleksibel og slutningen var buet.

På et seminar om Marmorino hostet af Rivesto-Marmorino © flere måneder siden, var der en gammel plasterer fra New Castle, Penn., der kiggede på disse trowels og sagde, “Hvad er disse ting?” Han kunne ikke forstå deres form eller hvorfor de hvor så fleksibel og slutningen var buet.

Fakta

Men i en samtale med ham for nylig, han lød som en ændret mand; Han elsker disse venetiansk gips trowels designet til brug med Rivesto-Marmorino ©. Altthoug nævnte han at han ikke kunne bruge dem med regelmæssige gips, han sagde, at de hvor velegnet til Marmorino. Marmorino er en marmor produkt med en lime base, der skal arbejdes meget forsigtigt. Med traditionel Stukkatørvirksomhed, er du forpligtet til at sætte på en masse materiale meget hurtigt og en stiv stil murske er ønskeligt, mens med Rivesto-Marmorino ©, en fleksibelt murske er påkrævet.

Ingen før os havde bedt om en murske som denne, designet til brug med en fuld mineralpræparat. Hvis du arbejder med syntetiske eller halv-syntetisk materiale, behøver du ikke trowels som disse; stive rustfrit stål er tilstrækkelig.

Yderligere tale med denne puds, fik han ikke mørke striber. Med en masse trowels disse dage, hvis der er nogen rust på murske eller stål ikke er af god kvalitet kan det efterlade misfarvning på din væg. Dette sker aldrig med disse nye trowels. Hvis du ved et uheld forlader dem i vand eller med materiale tørring på dem, vil klingen ikke misfarve.

Grunden til dette er ikke fundet ved at kigge på murske; Det er fundet i hvad du kan se på murske. Fremstilling temperament stålplade i stadiet råvare og igen på fabrikken murske når de danner trowels. Det er denne procedure, der tager stivhed fra bladet, så de bliver fleksibelt. Derefter, de er fint poleret; heks er dyrt fordi laves i hånden.

Murske form

Nu rejser form af murske en masse øjenbryn, fordi det er i form af en Ligebenet trapez. Hvis du ser og gammel håndværker murske i Italien, det starter ud i en rektangulær form og efter flere års det begynde at tage en trapez form. Dette er fordi du arbejder på den fulde længde af bladet hele tiden og ene ende bliver mere snævert som et resultat. Mange håndværkere i Italien foretrækker at arbejde med gamle trowels de arvede, i modsætning til arbejde med et nyt værktøj, fordi det faktisk bliver bedre med alderen. Derfor blev det besluttet i en fælles indsats med Rivesto-Marmorino © og producenten af trowels at designe den venetianske puds murske med denne figur til at begynde med. En af de mest erfarne værktøjsfabrikanterne i Europa fremstillet denne murske. Det eneste, der ikke kunne fremstiller var slidt kanten på den kniv, der skal komme over tid med brug. Murske har også runde hjørner til at beskytte den færdige Marmorino.

Ligth mdf plader vægt

Sidst men ikke mindst, har disse særlige trowels en letvægts håndtere forsamling; fremstillingsmetode som indehaver af en international patent. Håndgreb er lavet af træ heks gør det dyrere, men håndværkerne påskønne sig fordi det er meget behagelig at holde. Den oprindelige murske designet med Rivesto-Marmorino © er blevet efterlignet af andre producenter; heks er hyldest til oprindelige inspireret design.

At fuldføre Rivesto-Marmorino © vi bruger et mindre murske; heks rører aldrig den rå vare. På det rigtige tidspunkt er denne “polering murske” arbejdede over produktet til at give det den skinnende glans og fornemmelsen af marmor. Dette er vigtigt, fordi i sin naturlige tilstand, marmor ikke er poleret.

Når en kunstner opfanger en børste eller pen eller sculpting tool, bliver objektet en forlængelse af hans hånd, hans arm, hans øjne og hans sind. At skabe virkelig smukke finish dekorative med Marmorino, vælge det rette værktøj til denne udvidelse er afgørende. For hvert job der er det rigtige værktøj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.