10 bedste gratis apps til bogelskere at downloade

Fra flere brugeranmeldelser er Nook Audiobooks-appen dog ikke pålidelig og stabil nok. Appen tilbyder ikke en lydbogsafspillerfunktion som sådan, men den giver en anden spændende løsning, der giver brugeren chancen for at lytte til bøger. Afspilleren viser oplysninger om, hvor lang tid der er tilbage til at afslutte, og du kan til enhver tid bremse eller fremskynde fortællingen. På en computer kan du afspille dem med din standard medieafspiller, det er så simpelt. For folk, der er fast besluttet på at bruge Barnes &Noble-økosystemet, er der en speciel app designet til at spille Nook-lydbøger.

Det er dog en anden app end den almindelige boglæsning Nook-app.

The Mad Wolf’s Daughter af Diane Magras – Gå til middelalderens Skotland for historien om 12-årige Drest, der svinger et sværd såvel som hendes brødre. Det er adresseret til folk, der ikke er dedikeret til lydbøger. Det er nyttigt, når du deltager i onlinemøder eller foretager mange videoopkald. Det er dog en anden app end den almindelige boglæsning Nook-app. I modsætning til hans bedste arbejde (Finders Keepers, 11/22/63 osv.) fra denne periode bruges der dog meget tid på at konkretisere sekundære karakterer. Det er vigtigt ikke at glemme, dog, at langt de fleste af dine klassekammerater vil være i en identisk situation, hvilket betyder, at du ikke er alene.

Platformen hævder, at betalte abonnenter kan lytte til et ubegrænset antal lydbøger om måneden.

Dette betyder nogle gange, at du kun har en 30-dages periode til at vælge og downloade din bog, og du kan nemt miste overblikket over tid og ikke drage fordel af denne frynsegode. Eksperter foreslår at bruge lydbøger som Audible, så den tid, du bruger pendling, kan bruges til at lære noget nyt. Du kan søge efter nøgleord. gennemse efter titel, forfatter eller genre; tjek nyligt tilføjede lydbøger. Kontroller også, om spillerens hukommelse kan udvides senere. Platformen hævder, at betalte abonnenter kan lytte til et ubegrænset antal lydbøger om måneden. Hvis du leder efter Audible-alternativer, skal du tilmelde dig Scribd og teste platformen i løbet af den 30-dages gratis prøveperiode.

Din første bog er gratis, og efter den 30-dages gratis prøveperiode betaler du $ 14.95 pr. Måned (det samme som for Audible). LibriVox er en frivillig-drevne tjeneste, der tilbyder gratis lydbog versioner af klassiske bøger, der trådte det offentlige rum i USA. Er du på udkig efter en lydbogstjeneste, der giver adgang til både gratis titler og betalte bestsellere? På den anden side bør det at have en dedikeret lydbogsapp garantere en problemfri fejlfri oplevelse. Her er nogle af hans bedste bøger fortalt som lydbøger af nogle af de største fortællere på engelsk – fordi det eneste bedre end at læse en Ian McEwan roman er at have en læst for dig. Takket være det har du en bog i to formater. Talking lydbøger har eksisteret siden begyndelsen af 1930’erne. De var en hulemand type format, meget enkel og lyden var ikke, hvordan det er i dag (så jeg får at vide).

Litsy gemmer også overblikket over, hvor mange bøger du har læst og opdelt det downs i ark for yderligere håneret. Andre indpasses i talenter af børns musikere, og har en form for sang komponent til at gå med historierne. I denne kompakte roman hører vi historierne om Firenze og Edward, to følsomme unge mennesker på ægteskabets afgrund, der er bekymrede for at blive blotlagt for hinanden i enhver forstand. Vores vision er at gøre verden til et mere empatisk og kreativt sted med gode historier, der skal deles og nydes af alle, hvor som helst og når som helst. Du kan nyde litteraturen ved at integrere de talte ord i daglige aktiviteter, lydbog – https://gratislydboeger.dk/ – der giver dig mulighed for at multitaske og få mest muligt ud af din tid.